Vidda tørr gin

 VIDDA OG TONIC

4 cl Vidda Tørr Gin
Tonic, gjerne med hylleblomst eller urter
 

Vi liker å lage en gin & tonic med Vidda som understreker at den kun er laget med ingredienser som vokser vilt i Norge. Pynt med blåbær og en rosmarinkvist. 

HARDANGERVIDDA COCKTAIL

4 cl Vidda Tørr Gin
2 cl sukkerlake (like deler sukker og vann)
2 cl sitronjuice
Tørr eplesider
 

Som Bergensbanen krysser vi med denne cocktailen landet på tvers. Eplesider fra Vestlandet, vekster fra Hardangervidda og brennevin laget på potet fra Østlandet.

Rist Vidda, sukkerlake og sitronjuice i en shaker med is. Sil over i et champagneglass og topp med eplesider. Pynt med en bit sitronskall.

BARE BLÅBÆR

4 cl Vidda Tørr Gin
1,5 cl sukkerlake (like deler sukker og vann)
3 cl sitronjuice
Blåbærsirup*/-saft eller syltetøy
En Gin sour med smak av norsk natur

Rist Vidda, sitron og sukker sammen med is og sil over i et rocksglass fylt med is (gjerne knust). Hell over 1,5 cl blåbærsirup eller en skje med blåbærsyltetøy. Pynt med blåbær.

*kok opp like deler vann, sukker og blåbær. La trekke til det er avkjølt og sil av bærene.