
Akevitt blank
OSLO MULE
4 cl Akevitt Blank
Lime
Ingefærøl
Klassikeren Moscow Mule i en krydret og aromatisk utgave med akevitt fra Oslo. Veldig forfriskende – passer godt som velkomstdrink.
Fyll et High-ball glass med is, hell i akevitten, skiv en båt med lime i glasset og topp opp med ingefærøl. Rør rundt og pynt med lime.


NORDIC NEGRONI
2 cl Akevitt Blank
2 cl bitter/Campari
2 cl rød vermut
Den italienske ginklassikeren i en nordisk versjon. Bartenderes favorittdrink er aldri helt feil, men passer spesielt godt som aperitiff.
Rør sammen med is. Server i et rocksglass fylt med is og pynt med sitronskall eller en skive appelsin.
SØRSIDEN
5 cl Akevitt Blank
2 cl lime juice
2 cl sukkersirup (like deler sukker og vann)
5-6 mynteblader
Fra speakeasyene i Al Capons Southside Chicago til den norske solveggen. Her får man masse herbal friskhet å leske seg på.
Putt mynteblader og resten av ingrediensene i en shaker med is. Rist hard og dobbeltsil.
