OSLO
HÅNDVERKSDESTILLERI

Oslo Håndverksdestilleri er et resultat av vår kjærlighet til norsk natur, nordiske smaker og gamle tradisjoner for håndverksdestillering. Ved å bruke vekster som vokser vilt i Norge ønsker vi å fremme smaken og lukten av norsk natur i våre brennevin.

I 1927 overtok staten gjennom Vinmonopolet det siste uavhengige destilleriet i Norge. Dette innebar slutten på den lokale og uavhengige destilleritradisjonen her i landet. Nå har vi satt oss fore å gjenskape denne tradisjonen ved å forene ekte håndverksproduksjon med innovasjon. Våre produkter skal alltid representere en fornyelse innen sine kategorier. Når du smaker noe fra Oslo Håndverksdestilleri vet du at ingen har laget noe lignende. 

Nyheter.png

Historien om ohd

Vi i Oslo Håndverksdestilleri ønsker å fange smaken av Norge og Norden gjennom destillering. Våre produkter skal tydelig smake av hvor de kommer fra. Gjennom å bruke vekster som vokser vilt i Norge kan du gjenkjenne lukten av fjell, eng og skog i våre produkter. Mye av vekstene vi bruker tenker vi i dag på som ugress, men disse har tradisjonelt blitt brukt som medisinske planter og til smaksetting av alkohol i hundrevis av år. Mye av vår inspirasjon har vi også hentet fra det ny-nordiske kjøkkenet. Produktene våre skal ha klare og balanserte smaker og vi jobber med å sanke lokale vekster når de er i sesong.